Muş’ta Imamoğlu’ndan Korkut Ilçe Müftülüğüne Ziyaret.

Muş'ta Imamoğlu'ndan Korkut Ilçe Müftülüğüne Ziyaret.

imamoğlu'ndan korkut ilçe müftülüğüne ziyaret.

02 Nisan 2021 - 18:30

Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU Bitlis İl Müftüsü Faysal GEYLANİ ve beraberindeki heyet ile Muş'un Korkut İlçe Müftüsü Mehmet DEMİR'i makamında ziyaret ettiler.Müftülüğü ziyaretinde İlçe Müftüsü Mehmet DEMİR'den ilçede yapılan hizmetler hakkında bilgi alan İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU Korkut İlçe Müftülüğü Personel Sayısı, Camiler, Kur’an Kursları, ve müftülükçe yapılan çalışmalar ve projeler hakkında brifing aldı. Lütfü İMAMOĞLU, “Müftülük içerisinde hangi statü ve konumda bulunursak bulunalım yüce dinimizin hayat veren mesajlarını aziz milletimizle buluşturmak hepimizin temel amacıdır. Onun için iyi örnek olma bilincinde olmalıyız, bizler Allah Teâlâ’nın dinini en güzel şekilde yaşayan ve yaşatan kimseler olmalıyız” diyerek Korkut İlçe Müftülüsü ve personeline hizmetlerinden  dolayı teşekkür etti.İlçe Müftüsü Mehmet DEMİR'de Müftümüz Lütfü İMAMOĞLU ve Bitlis İl Müftüsü Faysal GEYLANİ ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’ Yapıldı
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’...
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı