Muş’ta Müftü Yardımcısı Güneş Veda Etti

Muş'ta Müftü Yardımcısı Güneş Veda Etti

müftü yardımcısı güneş veda etti

29 Haziran 2021 - 18:30

Muş İl Müftülüğü bünyesinde 3 yıl görev yapan ve Konya Ilgın İlçe Müftüsü olarak tayini çıkan İbrahim GÜNEŞ için veda yemeği düzenlendi.Yemeğe İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU ve daire personeli katıldı.Müftü İmamoğlu, kendileriyle kısa bir süre çalışma fırsatımız oldu.Müftü Yardımcımız İbrahim GÜNEŞ ile çalıştığım zaman zarfında bizlerle son derece uyum içerisinde, büyük bir titizlik ve dikkatle görevini yerine getirdi. "Makamlar baki, insanlar geçicidir dedi." İl Müftü Yardımcısı İbrahim GÜNEŞ ise, görev yaptıkları sürede her türlü desteklerinden dolayı başta İl Müftümüze ve daire personeline teşekkür ederim diyerek helallik istedi. Yemek sonunda İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU Müftü Yardımcısı İbrahim GÜNEŞ'e plaket takdim ettiler.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...