Rize’de Vali Baydaş’tan Fener çaykur Camii 4-6 Yaş Kur’an...

Rize'de Vali Baydaş’tan Fener çaykur Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursuna Ziyaret

vali baydaş’tan fener çaykur camii 4-6 yaş kur’an kursuna ziyaret

08 Şubat 2024 - 18:55

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve eşi Zeynep Baydaş, Fener Çaykur Camii müştemilatında yer alan 4-6 yaş Kur’an Kursu’nu ziyaret ettiler. Ziyarette öğrencilerle tek tek ilgilenip sohbet eden Vali Baydaş, Müftü Çakmakçı’dan 4-6 yaş grubu kurslar hakkında bilgi aldı.

Müftü Çakmakçı Fener Çaykur Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda 42 kız, 46 erkek olmak üzere 88 öğrencinin eğitim gördüğünü, kurslarda Kur’an-ı Kerim eğitiminin yanında sevgi, saygı, merhamet, yardımlaşma, paylaşma, dayanışma ve hoşgörü gibi başlıklar altında değerler eğitimi verildiğini belirterek Vali Baydaş’a bilgi verdi.

Çocuklarla oyunlar oynayıp hediyeler veren Vali Baydaş, minik öğrencilerden öğrendikleri duaları dinledi. Vali Baydaş, Kur’an kurslarının 4-6 yaş sınıflarında eğitim gören miniklerin erken yaşta aldıkları bilgilerle gelecekte daha faydalı bireyler olacaklarını ifade etti.

Vali İhsan Selim Baydaş ve eşi Zeynep Baydaş, yetişkin bayanlara yönelik açılan kurs sınıfını da ziyaret ederek, hasbihal ettiler.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri