Muş’ta Ağrı Patnos’a Kaymakam Olarak Atanan Vali Yardımcısı...

Muş'ta Ağrı Patnos'a Kaymakam Olarak Atanan Vali Yardımcısı Hasan Taş, Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir'e Veda Ziyaretinde Bulundu.

ağrı patnos'a kaymakam olarak atanan vali yardımcısı hasan taş, il müftümüz ibrahim halil demir'e veda ziyaretinde bulundu.

08 Şubat 2024 - 18:30

Ağrı Patnos'a Kaymakam olarak atanan Vali Yardımcısı Hasan Taş, İl Müftümüz İbrahim Halil Demir'e veda ziyaretinde bulundu.

İl Müftüsü Demir, Vali Yardımcısı Hasan Taş'a ilimizdeki görev süresi boyunca gösterdiği gayret çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Yardımcısı Hasan Taş,” Hizmetler bir bayrak yarışıdır. Vedalar tamamen ayrılık değildir. Bütün Muşlulara görevimize devam edeceğimiz yerde de kapılarımız hep açık olacaktır. Tüm vatandaşlarımıza ve mesai yaptığım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Demir, Vali Yardımcısı Taş'a teşekkür etti.

Ziyaret İl Müftüsü İbrahim Halil Demir'in Vali Yardımcısı Hasan Taş'a Kur'an-Kerim hediye etmesi ve hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri