Samsun’da “on Kıta Bir Vatan Ilelebet IstiklÂl” Temalı...

Samsun'da “on Kıta Bir Vatan Ilelebet IstiklÂl” Temalı Kompozisyon Ve Resim Yarışması ödül Töreni

“on kıta bir vatan ilelebet istiklÂl” temalı kompozisyon ve resim yarışması ödül töreni

01 Nisan 2021 - 19:05

“ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLÂL” TEMALI KOMPOZİSYON ve RESİM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

İstiklâl Marşı’nın 100 yılında “On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklâl” teması ile ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik tüm il genelinde gerçekleştirilen ve ilçe birincileri arasında ilk üçe giren öğrencilerin ödül töreni pandemi koşullarına uygun olarak İl Müftülüğü’nde gerçekleştirildi. İl Müftümüz Sn. Seyfullah Çakır'ın katılımıyla gerçekleştirilen törende dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Kompozisyon dalında Emre RÜZGÂR birinci, Derya KESE ikinci, Polat ÇOLAK üçüncü olurken, resim dalında Nazlıcan Balım TABAN birinci, İrem KİTAPÇI ikinci, Nursu KOÇOĞLU üçüncü oldu. Kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilerin eserlerini okudukları törende öğrencilere farklı para ödülleri, Geçerken dergisinin farklı sayıları ile kitap seti hediye edildi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.