Sivas’ta Başkan Yardımcısı Duman, Gençlik çalışmalarını...

Sivas'ta Başkan Yardımcısı Duman, Gençlik çalışmalarını Yerinde Inceledi

başkan yardımcısı duman, gençlik çalışmalarını yerinde inceledi

29 Mayıs 2021 - 00:10

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman, Sivas İl Müftülüğü Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek yapılan faaliyetleri yerinde inceledi.

Sivas İl Müftüsü Yusuf Akkuş refakatinde gençlik merkezini ziyaret eden Duman, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce yürütülen gençlik faaliyetlerini yerinde inceleyerek derslere katılan gençlerle bir süre sohbet etti.

Başkan Duman Gençlik Merkezindeki ilk ziyaretinde günlük hayatta da yerini alan “Robotik Kodlama Sistemi”  dersine katılarak burada verilen eğitim hakkında bilgi aldı. Daha sonra Ebruli Sanatı ve Ahşap Boyama derslerine katılarak öğrencilerin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyaretinin sonunda Başkan Yardımcısı Duman, yakın döneme kadar Yatılı Erkek Kur’an Kursu olarak kullanılan Moralibaba Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek buranın İlimize ve gençlerimize hizmet edecek bir gençlik merkezi olarak kazandırmak adına yapılacak çalışmalar hakkında Müftü Akkuş ile istişarede bulundu.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Duman’a teşekkür eden Müftü Akkuş, günün anısına gençlik merkezinde derslere katılan öğrenciler tarafından yapılan el sanatı ahşap levhayı hediye etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri