Sivas’ta Din Görevlileri Arasında Yapılan Yarışmalar Devam...

Sivas'ta Din Görevlileri Arasında Yapılan Yarışmalar Devam Ediyor

din görevlileri arasında yapılan yarışmalar devam ediyor

26 Mayıs 2021 - 00:10

Diyanet İşleri Başkanlığınca “2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen din görevlileri arasında yapılan yarışmalar devam ediyor.

“2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında, Sivas Merkez ve İlçe Müftülükleri bünyesinde görev yapan din görevlileri arasında Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma, Hafızlık Yarışması, Etkili Hutbe Sunumu ve Ezanı Güzel Okuma Yarışmaları düzenlendi.

Sivas İl Müftüsü Yusuf Akkuş’un Komisyon Başkanlığını yaptığı hafızlık yarışmasında Sivas Merkez Bademkaya Köyü Cami İmam Hatibi   Mehmet Ali Şal, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında ise Zara Kaplan Köyü Dereköy Mezrası İmam Hatibi  Yunus Emre Ağveranlı il birincisi seçilerek Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılacak olan bölge yarışmasına katılmaya hak kazandılar.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor