Sivas’ta Ilçe Müftüleri Toplantısı, Doğanşar Ilçe...

Sivas'ta Ilçe Müftüleri Toplantısı, Doğanşar Ilçe Müftülüğünün Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

ilçe müftüleri toplantısı, doğanşar ilçe müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleşti

11 Haziran 2021 - 00:10

İl Müftüsü Yusuf Akkuş'un Başkanlığında Doğanşar İlçesinde gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantısına 16 İlçe müftüsü ile müftü yardımcıları katıldı.
Toplantıda idari işlerin yanısıra, hafızlık, vaaz ve irşat çalışmaları ile ilçe müftülükleri tarafından yapılan faaliyetler görüşüldü.

Toplantı Doğanşar İlçe Belediye Başkanı Halil Balık'ı makamında ziyaret eden Müftü Akkuş, daha sonra çarşı esnafı ve vatandaşlarla görüşerek bir süre sohbet etti.

Toplantı sonunda tayinleri çıkan Yıldızeli İlçe Müftüsü İlhami Şahin, Hafik İlçe Müftüsü Yasir Ataş ve Suşehri İlçe Müftüsü Yaşar Kaşkaya'ya, hizmetlerinden dolayı İl Müftüsü Yusuf Akkuş tarafından plaket takdim edildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret