Sivas’ta Mart Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısına şarkışla...

Sivas'ta Mart Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısına şarkışla Ilçe Müftülüğü Ev Sahipliği Yaptı

mart ayı ilçe müftüleri toplantısına şarkışla ilçe müftülüğü ev sahipliği yaptı

28 Mart 2019 - 00:11

İl Müftülüğü tarafından aylık olarak yapılan ilçe müftüleri toplantısı İl Müftüsü Yusuf Akkuş başkanlığında Şarkışla İlçesinde gerçekleşti.

16 İlçe Müftüsü ’nün katılımıyla gerçekleşen toplantıda idari konuların yanı sıra hafızlık çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Diyanet gençlik çalışmalarının da görüşüldüğü toplantı, dilek ve temennilerle sona erdi.

Öte yandan Şarkışla’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren İl Müftüsü Akkuş, ilk olarak Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Daha sonra  İlçe Müftülüğüne bağlı bazı camiler ile Ravza  4-6 yaş Kur’an Kursu , Hamide Türkoğlu Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu ve  gençlik merkezini ziyaret eden Müftü Akkuş, İlçe  Müftüsü Tayyip Koçer’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akkuş, son olarak Şehit Özgür Gencer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yasemin Uzundal’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerde Müftü Yardımcısı Hüseyin Karayaka'da hazır bulundu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret