Sivas’ta Tashih-i Huruf Kursu Ara Sınavı Video Konferans Yoluyla...

Sivas'ta Tashih-i Huruf Kursu Ara Sınavı Video Konferans Yoluyla Yapılıyor

tashih-i huruf kursu ara sınavı video konferans yoluyla yapılıyor

29 Aralık 2020 - 00:10

İl ve İlçe müftülüklerinde görevli 28 din görevlisinin katıldığı, 5 Ekim 2020 de başlayıp 6 ay süre ile 5 Nisan 2021'de tamamlanacak olan Tashih-i huruf kursu ara sınavı, salgın süreci nedeniyle video konferans yolu ile yapıldı.

İl müftü vekili Dr. Hüseyin Karayaka'nın başkanlığında yapılan sınav komisyonuna, müftü yardımcısı Harun Özkan ve Eğitim Hizmetleri şube müdürü Ziya Soylu, sınava komisyon üyesi olarak katıldı.

Ekim ayı itibariyle, Kur'an kursu ve cami hizmetlerini yürüten personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim'i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla mülakat yoluyla seçilen din görevlileri, Sivas İl Müftülüğü Kadıburhaneddin Kur’an Kursu ve Eğitim Merkezinde tashih-i huruf kursunda eğitime başlamıştı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri