Sivas’ta Ufka Yolculuk Il Temsilcisi Yavuz Kondu Ve Yönetimi Il...

Sivas'ta Ufka Yolculuk Il Temsilcisi Yavuz Kondu Ve Yönetimi Il Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya'yı Makamında Ziyaret Etti.

ufka yolculuk il temsilcisi yavuz kondu ve yönetimi il müftüsü ahmet celalettin altunkaya'yı makamında ziyaret etti.

24 Ocak 2024 - 00:10

Ufka Yolculuk İl Temsilcisi Yavuz Kondu ve yönetimi İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya'yı makamında ziyaret ederek, Türkiye genelinde düzenlenecek olan 11. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması hakkında bilgi verdiler.

Ramazan ayında yapılacak olan ödüllü yarışmanın adının "Ramazan Manevi Bahar Mevsimi" olarak belirlendiğini aktaran Temsilci Kondu, yarışma kitaplarını Müftü Altunkaya'ya takdim etti.

Ufka Yolculuk İl Temsilciliği nezdinde yarışma komitesini tebrik eden Müftü Altunkaya, yarışmanın hayırlı bir şekilde tamamlanması temennisinde bulundu.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin