Sivas’ta Ulu Caminde Kur’an Tilaveti Programı

Sivas'ta Ulu Caminde Kur'an Tilaveti Programı

ulu caminde kur'an tilaveti programı

05 Mart 2024 - 00:10

3 Mart Diyanet İşleri Başkanlığının 100.  kuruluş yıl dönümü  ve ahirete irtihal eden din görevlilerinin ruhlarına ithafen Ulu Cami’de yatsı namazı öncesi Kur'an-ı Kerim tilaveti" programı yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti programında sırasıyla, Ulu Cami İmam Hatibi Ergün Ceyhan, Ulu Cami Uzman İmam Hatibi Ahmet Kocabaş, Ali Ağa Cami İmam Hatibi Kadir Duman ve Sofu Yusuf Cami Müezzini Mehmet Çoban tilavetlerini gerçekleştirdi. Kıraatlerin sonunda Ensar Cami İmam Hatibi İbrahim Gökdemir tarafından okunan ayetlerin mealleri okundu.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti programı Müftü Yardımcısı Muttalip Karataş'ın yaptığı duanın ardından sona erdi. Namaz sonrası günün anısına din görevlilerinin katılımıyla aile fotoğrafı çekinildi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri