Sivas’ta Vali Yardımcısı Taşpınar, 4-6 Yaş Kur’an Kursları...

Sivas'ta Vali Yardımcısı Taşpınar, 4-6 Yaş Kur’an Kursları Açılış Programına Katıldı

vali yardımcısı taşpınar, 4-6 yaş kur’an kursları açılış programına katıldı

21 Eylül 2022 - 00:10

Sivas İl Müftülüğü tarafından 4-6 yaş Kur’an kursları açılış programı düzenlendi.

Kadı Burhaneddin Kur’an Kursu ve Eğitim Merkezinde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Adem Taşpınar, İl Müftüsü Remzi Pehlivan, Müftü Yardımcısı Muttalip Karataş, Şube Müdürü Ziya Soylu, Müftülük personeli, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kur’an’ı kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Taşpınar, Geleceğin teminatı olan çocukların en iyi şekilde yetiştirilmesi gerektiğini söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti. “Bu çocuklarımızın yarınları güzel geçirmeleri için bizim üzerimize düşen her şeyi yapmak zorundayız. Yavrularımızın kalplerine, gönüllerine dokunabilirsek yarınlarda onların sayesinde bambaşka olacağız” dedi.

Programda konuşan İl Müftüsü Pehlivan ise; “Diyanet işleri Başkanlığımızın en güzel projelerinden biri olan 4-6 yaş kurslarımızın hayırlı olmasını ve Kur’an kursu hocalarımıza ve tüm personellerimize yeni eğitim/öğretim döneminde başarılar diliyorum” dedi.

Program sonrası 4-6 yaş ve İhtiyaç odaklı yetişkin sınıflarını ziyaret eden Vali Yardımcısı Adem Taşpınar, kursta yapılan diğer faaliyetler hakkında İl Müftüsü Remzi Pehlivan’dan bilgi aldı.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri