Sivas’ta Yaz Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası Başladı

Sivas'ta Yaz Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası Başladı

yaz kur’an kursları arası futbol turnuvası başladı

24 Ağustos 2021 - 00:10

Sivas Belediyesi ve İl Müftülüğü tarafından yaz Kur’an kurslarına katılan öğrenciler için halı saha futbol turnuvası düzenlendi.

Yenişehir Yüzbaşıoğlu Halı Saha spor kompleksinde düzenlenen açılış programında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Yılmaz, yapılacak müsabakaların centilmenlik ve güzel mücadeleler içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak bu organizasyonda emeği geçen din görevlilerine ayrıca teşekkür etti.

Turnuvanın açılışına katılan İl Müftü Yardımcısı Muttalip Karataş ise öğrencilerin bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli sportif aktivitelerin yapıldığını söyleyerek; “Futbol turnuvasına il merkezinde bulunan toplam 16 camimizin yaz Kur’an kursu katılıyor. 2 Eylül’e kadar devam edecek olan turnuvanın sonunda şampiyon olan cami takımımıza kupası verilecek. Turnuva süresince tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor