Tbmm Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ve Adıyaman Milletvekili...

Tbmm Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın Ve Ak Parti Merkez Ilçe Başkanı Mustafa Alkayış'tan Ziyaret

tbmm milli savunma komisyonu başkanı ve adıyaman milletvekili ahmet aydın ve ak parti merkez ilçe başkanı mustafa alkayış'tan ziyaret

07 Temmuz 2022 - 09:00

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili  Ahmet Aydın ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış'tan  hayırlı olsun ziyareti.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili  Ahmet Aydın ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış'tan İl Müftümüz mehmet Taştan'a hayırlı olsun ziyareti.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili  Ahmet Aydın Müftü Taştan'a yeni görev yeri olan Adıyaman'da hayırlı çalışmalar temennisinde buunarak başarılar diledi.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Tekirdağ’da Vekâletle Kurban Organizasyonu Tanıtıldı