Yozgat’de Ilçe Müftüleri Temmuz Ayı Toplantısı...

Yozgat'de Ilçe Müftüleri Temmuz Ayı Toplantısı Gerçekleştirildi

ilçe müftüleri temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi

07 Temmuz 2022 - 02:10

Yozgat İl Müftülüğüne bağlı İlçe Müftüleri toplantısı 06.07.2022 Çarşamba günü saat 10:00’da Sarıkaya İlçe Müftülüğünde İl Müftümüz Ali Gülden’in başkanlığında gerçekleştirildi.
     İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla; Yozgat İl Müftümüz Ali Gülden başkanlığında Sarıkaya İlçesinde yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcıları , İlçe Müftüleri ve Şube Müdürleri katıldı.
     Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden’in açış konuşmasıyla başlayan toplantı, il ve ilçelerde yürütülen din hizmetleri kapsamında, Diyanet İşleri Başkanlığının, 15 Temmuz  Programları, Ulu Çınarlar Projesinin Uygulamaya Konulması,, “Yazımda Kardeşlik Var” İl/ İlçe Kamp Eğitim Programı, Çocuklarla Camide Bir Gün Projesi, İrşat Hizmetlerinin Etkinliğini Artırmak, Uluslararası Mevlid-i Nebi Sempozyumu konulu gündem maddeleri değerlendirildi.
    Toplantı sonrası İl Müftümüz Gülden, İl Müftü Yardımcısı iken Sungurlu İlçe Müftüsü olarak atanan Süleyman Eroğlu’na, Sarıkaya İlçe Müftüsü iken Kayseri Melikgazi İlçe Müftüsü olarak atanan Dr. Emrah Kandemir’e, Akağmadeni İlçe Müftüsü iken  Tokat İl Müftü Yardımcılığına atanan Ali Tuna’ya , İl Müftülüğü Şube Müdürü iken Çanakkale İl Müftülüğü Şube Müdürü olarak atanan Fevzi Yılmaz’a  yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edip plaket takdim etti.

     Gülden, toplantıya katılan tüm personele teşekkür ederek cumartesi günü idrak edeceğimiz Kurban Bayramını kutladı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’ Yapıldı
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’...
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı