Tdv’li Gençlerden Altaş Denizlispor’a Moral Ziyareti

Tdv’li Gençlerden Altaş Denizlispor’a Moral Ziyareti

tdv’li gençlerden altaş denizlispor’a moral ziyareti

15 Ağustos 2022 - 12:05

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Denizli Gençlik Kolları ve Denizli Müftülüğünden Altaş Denizlispor’a Ziyaret Gerçekleştirildi.

Uluslararası Dünya Gençlik Günü kapsamında TDV Denizli Gençlik Kolları tarafından organize edilen programda TDV Denizli Şube Başkanı ve Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, şube müdürleri, vaiz ve şeflerin katılımıyla Altaş Denizlispor ziyaret edildi, yeni sezonda başarı temennisinde bulunuldu.

Spor Toto 1.Lig 2022-2023 Sezonunu Eyüpspor'la deplasmanda oynayacağı maçla başlayacak olan Altaş Denizlispor, hazırlıklarını sürdürürken,  TDV Denizli Gençlik Kolları Sorumlusu Fahreddin Talha Akar ve genç gönüllüler Uluslararası Dünya Gençlik Günü kapsamında Haluk Ulusoy Tesislerini ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Mehmet Uz ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, yeni sezon öncesi kurban kesilirken, TDV Denizli Şube Başkanı Müftü Aşık dua ederek, kazasız, belasız ve başarılı bir sezon niyazında bulundu.

Kulüp Başkanı Mehmet Uz, ziyaretten dolayı İl Müftüsü Mehmet Aşık ile Fahreddin Talha Akar'a teşekkür ederek böyle bir ziyareti gerçekleştirdikleri için müteşekkir olduğunu dile getirdi ve üzerinde isimleri yazılı formalar hediye etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...
Kocaeli'de Fatih Ilçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Ali Fındık Hayatını Kaybetti
Kocaeli'de Fatih Ilçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet...