Tekirdağ’da çatalca’da "ramazan Ve Zekât Iyilik...

Tekirdağ'da çatalca’da "ramazan Ve Zekât Iyilik Buluşmaları’’

çatalca’da "ramazan ve zekât iyilik buluşmaları’’

08 Nisan 2023 - 00:30

Çatalca’da "Ramazan ve Zekât İyilik Buluşmaları’’Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde zekât konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla, Çatalca Müftülüğünün ev sahipliğinde 15 Temmuz Kur’an Kursunda "2023 Ramazan ve Zekât İyilik Buluşmaları" düzenlendi.

Bu kapsamda Çatalca Müftülüğü ev sahipliğinde düzenlenen buluşmaya Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa Soykök konuk oldu. Müftü Soykök konuşmasında, zekât çalışmaları hakkında bilgi vererek ‘’ Bizler komşusu açken tok yatmayan zekât vererek sosyal sorumluluğumuzu yerine getiren bir toplumuz. Özellikle 11 ilimizi vuran deprem felaketinin ardından milletçe tek yürek olduk, Türkiye’nin her yerinde yürütülen yardım çalışmaları ile deprem bölgesine destek olduk, olmaya devam ediyoruz’’ diyerek konuşmasını tamamlayan Soykök, iftara katılan herkese teşekkür etti.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi