Tekirdağ’da Kapaklı Ravza Camii’nin Bir Kısmı Ibadete...

Tekirdağ'da Kapaklı Ravza Camii’nin Bir Kısmı Ibadete Açıldı

kapaklı ravza camii’nin bir kısmı ibadete açıldı

04 Temmuz 2020 - 00:30

Kapaklı İlçe Müftülüğüne bağlı halen yapımı devam etmekte olan Ravza Camii ve Külliyesi’nin bir kısmı ibadete açıldı. İnşaat halindeki cami ve külliyenin alt katı ibadet etmeye uygun hale getirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Açılış merasimine İl Müftüsü İsmail İpek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş,  Belediye Başkan Vekili İbrahim Aktürk, hayırsever işadamı İbrahim Halil Arkan, Ravza Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Doğan, Başkan Yardımcısı Uğur Rendeci ve cami cemaati katıldı.

Kapaklı İlçe Müftüsü İsa Aktaş, açılış merasiminde katkılarından dolayı İl Müftüsü İsmail İpek’e, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a ve hayırsever işadamı İbrahim Halil Arkan’a plaket takdim etti.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi