Tekirdağ’da Yaz Kur’an Kursları Ata Sporları Ile Daha...

Tekirdağ'da Yaz Kur’an Kursları Ata Sporları Ile Daha Eğlenceli Olacak

yaz kur’an kursları ata sporları ile daha eğlenceli olacak

21 Haziran 2023 - 00:30

Yaz Kur’an Kursları Ata Sporları ile Daha Eğlenceli Olacak
Tekirdağ İl Müftülüğü Ve Ata Sporları Konfederasyonu Arasında İşbirliği Protokolü
Yaz Kur’an Kurslarına katılan öğrencilerin Ata Sporlarını tanımasını sağlamak, sosyal etkinliklerle kurs içeriğini zenginleştirmek ve Ata Sporlarını Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine tanıtmak amacıyla Tekirdağ İl Müftülüğü ve ATA Sporları Konfederasyonu arasında protokol imzalandı.
19 Haziran Pazartesi günü Tekirdağ İl Müftülüğünde imzalanan protokole Ata Sporları Konfederasyonu adına Başkan Musa Çimen ve Temsilcileri, İl Müftülüğü adına ise İl Müftüsü Mustafa Soykök ve Müftü Yardımcıları katıldı. İmza atma töreninde protokolün yaz kurslarında öğrencilere sosyal etkinlik imkânı sağlayacağını ve öğrencilerin Ata sporları ile tanışarak kültür ve tarihleri adına yeni şeyler öğreneceğini vurgulayan Soykök; imzalanan protokolün hayırlara vesile olmasını temenni ettiklerini söyledi.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi