Tokat’da Cami Inşaatı Için Protokol Imzalandı

Tokat'da Cami Inşaatı Için Protokol Imzalandı

cami inşaatı için protokol imzalandı

12 Aralık 2020 - 00:30

         CAMİ İNŞAATI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI 
     İl Müftülüğümüz ile Tokat  Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (OSB) arasında cami İnşaatı  protokolü imzalandı. 

         Tokat Valisi Dr.Ozan BALCI’nın büyük destek ve teşvikleri  ile İl Müftülüğünün koordinesinde,
Türkiye Diyanet Vakfının aracılığıyla sanayi bölgesinde çalışanların uzun bir süredir yapılmasını istediği cami için İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU ile Tokat Organize Sanayi Bölge Müdürü Yüksek İnşaat Mühendisi Ayhan YILMAZ,             OSB. Müdürlük binasında bir araya gelerek önemli bir protokolün imzasını gerçekleştirdi.
 Protokol imza töreninde İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, Kabe’nin bir şubesi mesabesinde olan ve Organize Sanayi Bölgemiz için büyük bir ihtiyaç haline gelen caminin Tokat İlimize kazandırılacak olmasının mutluluğu içerisindeyim. Özellikle bu güzel hayırlı hizmetin imza aşamasına gelmesinde çok emeği olan ve her türlü desteği gösteren Tokat Valimiz sayın Dr. Ozan BALCI’ya teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüzün de büyük gayretleriyle bugün burada protokolü imzaladık.Tokat halkımıza, sanayi çalışanlarımıza hayırlı olsun dedi.

       OSB Müdürü  Ayhan YIMAZ ise böyle bir camiye acilen ihtiyacımız vardı.İnanıyorum ki, halkımızın,Tokat esnafımızın,OSB çalışanlarımızın ve işadamlarımızın verecekleri maddi ve manevi desteklerle en kısa sürede böyle güzel bir eseri Tokatımıza kazandıracağız diyerek, böyle hayırlı bir hizmette yer almaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri