Tokat Il Müftülüğü Engelliler Derneği Tokat şubesinde Iftar...

Tokat Il Müftülüğü Engelliler Derneği Tokat şubesinde Iftar Programı Düzenledi

tokat il müftülüğü engelliler derneği tokat şubesinde iftar programı düzenledi

30 Nisan 2022 - 00:30

TOKAT İL MÜFTÜLÜĞÜ ENGELLİLER DERNEĞİ TOKAT ŞUBESİNDE İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

Tokat İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Tokat Şubesi ve Engelliler Derneği Tokat Şubesi İftar Programı gerçekleştirildi.

Tokat Müftülüğü Engelli Koordinatörlerinin organize ettiği programa İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik, Engelliler Derneği Tokat Şubesi Başkanı Ali Aras, İl Engelli Koordinatörleri Murat Kaya, Yıldız Gökçek, TDV Tokat Şubesi Temsilcisi Ünal Satıcıoğlu, Din Hizmetleri Uzmanı Kadir Yücel ve engelliler katıldı.

İl Müftülüğü Yemekhanesinde TDV gönülleri tarafından hazırlanan yemekler katılımcılara ikram edildi.

Engelliler Derneği Başkanı Ali Aras, Tokat İl Müftülüğünün engellilere yönelik gerçekleştirmiş olduğu çalışmalardan ve TDV Tokat Şubesi tarafından ikram edilen iftar yemeğinden dolayı teşekkür etti.

İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik'in yemek duasını yapmasının ardından iftar programı sona erdi.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi