Tokat Il Müftülüğü Göç Ve Manevi Destek Biriminden Ihtiyaç...

Tokat Il Müftülüğü Göç Ve Manevi Destek Biriminden Ihtiyaç Sahibi Aileye Yardım

tokat il müftülüğü göç ve manevi destek biriminden ihtiyaç sahibi aileye yardım

06 Ocak 2022 - 02:22

TOKAT İL MÜFTÜLÜĞÜ GÖÇ VE MANEVİ DESTEK BİRİMİNDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE YARDIM

Tokat İl Müftülüğü bünyesinde bulunan Göç ve Manevi Destek Hizmetleri Koordinatörlüğü ilimizde bulunan ihtiyaç sahibi aileye ulaşarak ihtiyaçlarını karşıladı.

Düzenlenen faaliyete İl Müftü Yardımcısı Mustafa Özdemir, Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Emin Kılıç, Turhal Din Hizmetleri Uzmanı Mustafa Alan katıldı.

İl Müftü Yardımcısı Mustafa Özdemir: “Bizler “Komşusu açken, tok yatan bizden değildir” diyen sevgililer sevgilisi Hz. Muhammed (s.a.v)’in ümmetiyiz. Bu düsturla bir Müslüman yakınındaki ve çevresindeki komşularını gözetmelidir. İl Müftülüğü Göç ve Manevi Destek Birimi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanındayız. Bugün de bir ailemizin daha ihtiyaçlarını karşılamanın, yüzlerindeki gülümsemeyi görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim katkı sağlayanlardan razı olsun.” dedi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri