Tokat Ilim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Il Müftümüzü Ziyaret...

Tokat Ilim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Il Müftümüzü Ziyaret Etti

tokat ilim yayma cemiyeti yönetim kurulu il müftümüzü ziyaret etti

05 Ağustos 2021 - 00:30

Tokat İlim Yayma Cemiyeti yeni Yönetim Kurulu İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU’yu makamında ziyaret etti.
    Misyonunu dini,ahlaki,manevi ve kültürel değerleri benimseyen,
koruyan,geliştiren,vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunmak olarak tanımlayan İlim Yayma Cemiyeti  yeni Yönetim  Kurulu Başkanı Prof.Dr.Ahmet İNANIR ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri yaptıkları ziyarette Tokat İl Müftülüğünün yaptığı güzel hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ifade ettiler.
 İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU,devletimizin ve milletimizin değerlerini benimsemiş  STK’lar ile her zaman işbirliği içerisinde bulunmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek,yeni seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret