Tokat Milletvekili Kadim Durmaz’dan Il Müftüsü Abdullah...

Tokat Milletvekili Kadim Durmaz’dan Il Müftüsü Abdullah Pamuklu’ya Ziyaret

tokat milletvekili kadim durmaz’dan il müftüsü abdullah pamuklu’ya ziyaret

21 Aralık 2021 - 00:30

TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ’DAN İL MÜFTÜSÜ ABDULLAH PAMUKLU’YA ZİYARET

    Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’yu makamında ziyaret etti.

     İl Müftüsü Abdullah Pamuklu: “Tokat, tarihi güzelliği, doğası ve insanları ile çok değerli bir şehir. İl Müftülüğü olarak yaptığımız çalışmalarda her zaman kurumlarımızla ve Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği içerisindeyiz. İlimizin gelişmesi noktasında kurumlar olarak  gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetlerin yanında, milletvekillerimize de şehrimiz için yaptıkları güzel çalışmalar için teşekkür ediyorum.” dedi.

    İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’ya Tokat İl Müftüsü olarak atanması dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Kadim Durmaz; "Diyanet İşleri Başkanlığı ile Çevre Şehircilik ve İklimlendirme Bakanlığı arasında cami yapımı ile ilgili  yapılan protokolü çok önemli buluyorum. Cami projelerinde sosyal donatıların olması, fiziki şartlarının iyileştirilmesi günümüzde daha da büyük önem arzetmektedir. Cami  yapacak derneklerin bu protokol çerçevesinde hareket etmesinin gerekli olduğunu düşünüyorum" dedi.

    İl Müftüsü Abdullah Pamuklu,  Milletvekili Kadim Durmaz’ın  yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Afyonkarahisar'da Selçuklu Camiinde"cami- çocuk Marketi"açıldı.
Afyonkarahisar'da Selçuklu Camiinde"cami- çocuk...