Tokat Müftülüğü“cami Görevli̇leri çocuklarla çevrim Içi...

Tokat Müftülüğü“cami Görevli̇leri çocuklarla çevrim Içi Buluşuyor“projesini Başarı Ile Uyguladı

tokat müftülüğü“cami görevli̇leri çocuklarla çevrim içi buluşuyor“projesini başarı ile uyguladı

16 Şubat 2021 - 00:30

    Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ara tatilde çocuklara milli ve manevi değerlerini öğretmek, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve dini bilgiler aktarmak amacıyla hazırladığı "Cami Görevlileri Çocuklarla Çevrim İçi Buluşuyor" projesi Tokat Müftülüğünün koordinesinde Cami Görevlileri tarafından başarı ile uygulandı. 25 Ocak-12 Şubat'ta hafta içi her gün çevrim içi olarak düzenlenen proje kapsamında din görevlileri, vazife yaptığı caminin bulunduğu mahalledeki aileleri ve yaz Kur'an kursuna gelen öğrencileri bilgilendirip çocukları programa kayıt etti.
    Bu kapsamda sosyal medya uygulamaları üzerinden yapılan etkinliklerde Tokat'ta Din görevlileri çocuklarla çevrim içi buluştu.
 İki hafta süren projenin sona ermesi dolayısıyla,uygulanan programa katılan ve başarılı olan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.
  Tokat İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU ve Din Görevlileri adına Alipaşa Camii İmam Hatibi Ahmet KILIÇ tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.
  Tokatlı Hayırsever Lütfü  ELMACIOĞLU’nun başarılı öğrencilere bisiklet hediye ettiği törende Projeye dair düşüncelerini ifade eden İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU "Ailemizin gözbebeği, geleceğimizin umudu olan yavrularımızın maddi ihtiyaçlarını olduğu kadar  manevi ihtiyaçlarını da karşılamakla mükellefiz. Çocuklarımıza Rabbimizi ve Peygamberimizi tanıtmak, ibadet alışkanlığı kazandırmak, güzel ahlak aşılamak bizim asli vazifemizdir. Bu bağlamda, Kur’an ve sünnetten beslenen sağlam referanslarla ve değişmez sabitelerle çocuklarımıza dini değerlerimizi kazandırmalıyız. Çocuğa verilen eğitim, aslında toplumun yarınına yapılan yatırımdır" mesajını paylaştı.Çevrim içi eğitime katılan öğrencilere takdim edilen bisiklet,akıllı saat ve tablet gibi hediyeleri vermek suretiyle bu projeye destek olan bütün hayırseverlere teşekkür eden İl Müftüsü PAMUKLU,Cami Görevlileri Çocuklarla Çevrim İçi Buluşuyor" projesini başarı ile uygulayan bütün Cami Görevlilerini tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret