Tokat’ta Bir Din Görevlisi Esnafın Veresiye Defterini Satın...

Tokat’ta Bir Din Görevlisi Esnafın Veresiye Defterini Satın Aldı

tokat’ta bir din görevlisi esnafın veresiye defterini satın aldı

27 Nisan 2021 - 00:30

Tokat’ta bir din görevlisi, virüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayan ailelere destek olmak amacıyla vatandaşların bakkala olan borçlarını ödedi.

Tokat Müftülüğüne bağlı Şeyh-i Şirvani Camii’nde İmam Hatip  ve İl Gençlik Koordinatörü olarak görev yapan Semih Öğrünç, virüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayan ailelere destek olmak için bakkal veresiye defterini satın aldı.

Aynı zamanda Tokat Valiliği bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarına da destek veren Öğrünç, korona virüs salgını nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan ailelere destek olmak amacıyla görev yaptığı mahalledeki vatandaşların bakkala olan  borçlarını kapattı.

Mahalle muhtarıyla bir araya gelerek vatandaşların bu zor günlerinde yardımcı olmak ve sıkıntılarını az da olsa gidermek istediklerini belirten İmam Hatip Öğrünç; “Mahalle bakkalına giderek vatandaşlarımızın  borçlarını ödedik. Birlik ve beraberliğin her zamandakinden daha önemli olduğu şu günlerde, din görevlileri olarak vatandaşlarımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz.” dedi.
İmam Hatip Öğrünç, cami cemaatinin desteğiyle sokağa çıkmaları sınırlandırılan vatandaşlar için bir kampanya düzenlediklerini belirterek, kampanya kapsamında hem zor günler geçiren esnafa destek olmak hem de vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak istediklerini dile getirdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri