Tokat’ta Temel Aile Bilinci Eğitici Eğitimleri Yapıldı.

tokat’ta temel aile bilinci eğitici eğitimleri yapıldı.

20 Şubat 2019 - 00:31

TOKAT’TA TEMEL AİLE BİLİNCİ EĞİTİCİ EĞİTİMLERİ YAPILDI.

Kur'an ve Sünnet eksenli sahih dini bilgi çerçevesinde ailenin kurulması korunması ve güçlendirilmesi konularında yapılan çalışmalar bağlamında Tokat'ta birinci aşaması Kuran kursu öğreticilerine yönelik olan" Temel Aile Bilinci" eğitici eğitimi seminerleri Tokat İl Müftülüğüne bağlı İbn-i Kemal yatılı Kız Kur'an Kursu'nda 16-17 Şubat tarihlerinde yapılmıştır. Eğitim İl Müftü Yardımıcısı Halime Bayram'ın konuşmasıyla başladı. Eğitim, yapılan sunumların  sonunda sunumların sonunda İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili'nin yapılan eğitimlerin önemini ifade eden değerlendirmeleri, sertifikaların takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Eğitimde İl vaizleri Hacer Şahin Yıldız ,Hacer Yıldız Abatay, Elif Onay, Din Hizmetleri Uzmanı ve Engelliler Koordinatörü Nurten Aksu,Gençlik Koordinatörü Şeyma Yelten, Din Hizmetleri Uzmanı ve Aile koordinatörü Sinan Yokuş ve Niksar ilçe Vaizi Hatice Keskin eğitimci olarak görev almışlardır.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...