Uzman Psikolog şenol Mersin Müftülüğü Organizesinde...

Uzman Psikolog şenol Mersin Müftülüğü Organizesinde “uyandırma Servisi” Konu Başlıklı Konferans Gerçekleştirdi

uzman psikolog şenol mersin müftülüğü organizesinde “uyandırma servisi” konu başlıklı konferans gerçekleştirdi

16 Ekim 2022 - 18:20

Mersin İl Müftülüğü, personel ve Diyanet Akademi Yurdu ile Sevgi Evlerinde kalan Mersin Üniversitesi öğrencilerine yönelik Uzman Psikolog Özkan Şenol’un konuşmacı olduğu “Uyandırma Servisi” konulu iki konferans programı gerçekleştirdi.

Personele yönelik olan ve Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonunda öğleden önce icra edilen sabah programı Müezzin-Kayyım Adem Koç’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftü Yardımcısı Mahsum Taşçı’nın açış konuşmasıyla başladı.

Konferansını vermek üzere kürsüye davet edilen Uzman Psikolog Özkan Şenol katılımcılara “Uyandırma Servisi” konu başlıklı konferansını icra etti. Uzman Psikolog Şenol konuşmasında,  çocuk ve ergen psikolojisi, öfke kontrolü, aile içi iletişim, etkili anne-baba olabilme, eşler arası diyalog, iş hayatında etkili birey olma, sorun çözme becerisi ve motive etme becerisi konularında bilgiler aktardı.

Programın sonunda katılımcılara kitaplarını imzalayan Uzman Psikolog Özkan Şenol’a İl Müftü Yardımcısı Taşçı tarafında hediye takdim edildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Diyanet Akademi Yurdu ile Sevgi Evlerinde kalan Mersin Üniversitesi öğrencilerine yönelik program ise öğleden sonra Yenişehir Hz. Mikdat Camii Müştemilatında bulunan İl Müftülüğü Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Programa İl Müftüsü Yardımcıları Mahsum Taşçı ve Ümmühan Mert, metropol ilçe müftüleri, şube müdürleri, din görevlileri, öğrenciler ve müftülük personeli katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...