Yozgat’de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü

Yozgat'de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü

11 kasım milli ağaçlandırma günü

12 Kasım 2022 - 02:10

İl Müftümüz Sayın Ali Gülden 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Yozgat Valiliği koordinesinde yapılan fidan dikme törenine katıldı.

Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Yozgat’ta da fidan dikimi gerçekleştirildi. Yozgat’ta fidan dikim töreni ise Nohutlu Tepesi’ne de yapıldı.

Türkiye geneli eş zamanlı yapılan ve bu yılki teması, ‘Türkiye Yüzyılına Nefes’ olarak belirlenen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde ki törene Vali Sayın Ziya Polat, il protokol üyeleri, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yozgat geneli 2 milyonun üzerinde fidan dikiminin yapılacağı ağaçlandırma töreninde İl Müftümüz Sayın Ali Gülden, Orman İl Müdürlüğü tarafından kendileri adına hazırlanmış ve üzerinde isimleri yazılı olan fidanla beraber diğer fidanları da toprakla buluşturdu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret