Yozgat’de Aralık Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Yozgat'de Aralık Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

aralık ayı personel toplantısı yapıldı

29 Aralık 2021 - 02:10

2021 Yılı aylık personel toplantısı Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi’nde Valimiz Sayın Ziya POLAT’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Nakıpzade Camii Müezzin Kayyımı Taner KOCADERE’nin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıya, İl Müftüsü Ali GÜLDEN, İl Müftü Yardımcıları, Müftülük Personeli, Cami Görevlilerimiz ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

İl Müftümüz Ali GÜLDEN açılış konuşmasında, Gündemdeki başlıkları değerlendirerek, Müftülüğümüzün hayatın her alanındaki yaptığı hizmetler noktasında Valimiz Sayın Polat’a bilgi verdi. 40. İl Müftüleri İstişare Toplantısı Sonuç Bildirgesi, Ailece Camide, Milletçe Duadayız Temalı Programın cemaatlerimize duyurulması ve Başkanlığımızın Süreli Yayınlarının içeriğine ve önemine değindi.

Din görevlilerine seslenen Valimiz POLAT, “Bu milletin yarınları ile dertlenerek, bu yolda fedakarca, azimle yürümeniz lazım. Sorulan, danışılan, yol gösteren, rehberlik eden olmaya gayret etmelisiniz” dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığının önemli bir hizmeti gerçekleştirdiğini ifade eden Valimiz POLAT, " Pandemi sürecinde Din Görevlilerinin gösterdiği özverili çalışmalara değinerek, bu hizmette görev alan bütün personele teşekkür etti. Diyanet İşleri Başkanlığının, büyük şehirlerden, köylere ve en ücra yerlere kadar teşkilatlanmış büyük bir yapıdır. Sorumluluğu da mesuliyeti de o derece yüksektir. Öyle ki bu hizmet verilen kitlenin belli bir yaşı ve cinsiyeti yoktur. Hizmet alanı toplumun tüm kesimlerini kapsamaktadır. Sahih ve sağlam dini bilginin topumun kanaat önderleri olan Din Gönüllülerinin topluma ulaştırılmasında ki rolüne dikkat çekerek bu konuda daha hassas ve gayretli olunmasına dikkat çekti.

Toplantı sonunda Valimiz Sayın POLAT’a, Din Görevlileri adına İl Müftümüz Sayın Ali GÜLDEN çiçek takdim etti.

Emekliye ayrılan İmam Hatip Behzat BOSTAN hocamıza Müftümüz GÜLDEN plaket takdiminde bulunarak yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...