Yozgat’de Barış Pınarı HarekÂtı Için Fetih Suresi Okundu Ve...

Yozgat'de Barış Pınarı HarekÂtı Için Fetih Suresi Okundu Ve Dualar Edildi

barış pınarı harekÂtı için fetih suresi okundu ve dualar edildi

12 Ekim 2019 - 02:11

Diyanet İşleri Başkanlığınca, Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için harekat boyunca , yurt genelindeki bütün camilerde Fetih suresi okunması ve dua edilmesi talimatı üzerine İlimiz genelinde  tüm camilerimiz de sabah namazından önce Fetih suresi okundu  ve dualar edildi.

Yozgat'ta Çapanoğlu (Büyük) Camii başta olmak üzere il genelindeki bütün camilerde sabah namazında Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’nın zaferle sonuçlanması için Fetih Suresi okundu ve dua edildi.

Çapanoğlu Camii’nde sabah namazı öncesi İl Müftüsü Salih Sezik tarafından Barış Pınarı Harekâtı’nın zaferle sonuçlanması için eller semaya açıldı, Mehmetçik’e dua edildi.

İl Müftümüz Salih SEZİK, yaptığı duada “ Ya Rabbi, ordumuza Nusret’ini göster, Ya Rab vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için kahraman ordumuzun, güvenlik güçlerimizin harekâtını hayırlı eyle; şanlı ordumuza Nusret’ini göster, kudretinle yardım eyle Allah’ım!  Birliğimize, dirliğimize, vatanımıza, huzurumuza kardeşliğimize göz diken hainlere fırsat verme Allah’ım! Her türlü fitne ve fesada, hile ve tuzağa karşı bizlere feraset ve basiret ihsan eyle Ya Rabbi! Milletimizi, ordumuzu, yurdumuzu ebediyen payidar eyle; millet olarak birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, güçlü ve daim eyle Allah’ım” diye dua etti.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı