Yozgat’de çanakkale şehitlerimiz Dualar Ve Mevlidlerle Anıldı

Yozgat'de çanakkale şehitlerimiz Dualar Ve Mevlidlerle Anıldı

çanakkale şehitlerimiz dualar ve mevlidlerle anıldı

19 Mart 2022 - 05:04

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü olması münasebetiyle Sayın Valimiz Ziya Polat, Belediye Başkanı Sayın Celal Köse’nin katılımlarıyla şehitlikler ziyaret edildi. Din görevlilerimiz tarafından kabirleri başında Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Şehitler ve Gaziler derneğine ziyaret gerçekleştirildi.

Çapanoğlu Camii’nde 18 Mart Çanakkale Şehitleri ve tüm şehitlerimiz için anma programı düzenlendi.

Cuma namazı öncesi gerçekleştirilen programda Sehitlerimizin ruhları için Kur’an-ı Kerim tilaveti, mevlid-i şerifler okundu.

Gerçekleştirilen programa Sayın Valimiz Ziya Polat, Belediye Başkanı Sayın Celal Köse ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Bitlis’te düşen helikopter sonucu şehit olan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın Ailesi ziyaret edilip ruhuna Kur’anı Kerimler tilavet edildi.

Isparta'da Mekke Eğitim Vakfından Il Müftüsü Biçer’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Isparta'da Mekke Eğitim Vakfından Il Müftüsü Biçer’e...
Tekirdağ Valisi Soytürk, Kurban Vekâletini Tdv’ Ye Verdi