Yozgat’de Din Gönüllüleri Tam Kadro Sahada

Yozgat'de Din Gönüllüleri Tam Kadro Sahada

din gönüllüleri tam kadro sahada

16 Nisan 2020 - 02:10

 

Tüm Türkiye’ de olduğu gibi Yozgat genelinde de bütün din görevlisi arkadaşlarımız “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” Hadis-i Şerifi anlayışıyla, din gönüllüsü olarak ihtiyaç sahibi insanlara en ücra köşelere kadar hizmet ediyorlar.

 Bu zor süreçte görev bilinciyle hareket eden, devletin vatandaşa uzanan tebessüm eli olan, camide ezan, salâ ve dualarıyla cami dışında da gerek 65 yaş ve üstü büyüklerimiz, engelli ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza her türlü hizmet etmektedirler. 

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Yeni Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında yaptığı çağrının ardından harekete geçen din görevlileri, vefa destek ekipleriyle Müftü, vaiz, din hizmetleri uzmanları, imam hatip, müezzin kayyım, memur, şoför hep birlikte "65 yaş ve üstü ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hizmetlere tam kadro devam ediyor.

İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Şubesi koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret edip, gıda ve ilaç gibi ihtiyaçlarını karşılıyor, maaşlarını çekme konusunda yardımcı oluyorlar. Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı