Yozgat’de Din Görevlileriyle Hasbihal

Yozgat'de Din Görevlileriyle Hasbihal

din görevlileriyle hasbihal

01 Ocak 2020 - 02:11

Müftülüğümüz tarafından Merkez ve köylerde görev yapan din görevlileriyle gruplar halinde motivasyon buluşmalarına başlandı.

İlki Müftülük sosyal tesislerinde yapılan buluşmaya İl Müftüsü Salih Sezik, Eğitim Merkezi Müdürü Muhammed Karakış, Müftü yardımcıları, Şube müdürleri ve yirmi beş din görevlisi katıldı.

İl Müftümüz Salih Sezik konuşmasında amacımız; din görevlileriyle bir araya gelmek, sorunları dinlemek, çözüm üretmek,  aramızdaki bağları güçlendirmek, muhabbeti artırmak ve iletişimizi güçlendirmektir. Bunun sonucunda halkımıza verilen din hizmetlerini daha verimli hale getirmektir.

Müftümüz Sezik, din görevlileriyle buluşmalarımız merkez,  köy ve ilçelerde devam edecektir dedi.

Din görevlisi hocalarımız bu gibi programlardan çok memnun kaldıklarını dile getirerek, teşekkür ettiler.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri