Yozgat’de Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı

Yozgat'de Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı

hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı

17 Temmuz 2019 - 02:11

İl Müftülüğümüz tarafından ilk kafilede Hacca gidecek 270 kardeşimiz için Bilal Şahin Külliyesinde ( İl Müftülüğümüzde ) uğurlama töreni düzenlendi.

Uğurlama törenine Yozgat Valisi Kadir Çakır, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanı Celal Köse, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, İşadamı Bilal Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Kur’an- ı Kerim tilaveti ile başladı. Akabinde Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Yozgat Akparti Milletvekili Yusuf Başer ve Yozgat Kadir Çakır uğurlama konuşması yaptılar.

“Rabbim gitmek isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin”

Vali Kadir Çakır, “ Sağlık ve sıhhatli bir şekilde hac ibadetlerini yerine getirerek tekrar sevdiklerinize kavuşursunuz. Gittiğiniz kutsal topraklarda ülkemizin birlik ve beraberliği için, sevdikleriniz için, bizler için de dua ediniz. Allah şimdiden ibadetlerinizi kabul etsin. Yolunuz açık olsun, Rabbim gitmek isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin dedi”.

Dualarla uğurlandı

İl Müftüsü Salih SEZİK Hocamızın yaptığı duanın ardından hac yolcularımız, akraba ve uğurlamaya gelenlerle vedalaşarak, okunan ezanlar eşliğinde kutsal topraklara gitmek için yola çıktı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret