Yozgat’de Hafızlarımızı Umreye Uğurladık

Yozgat'de Hafızlarımızı Umreye Uğurladık

hafızlarımızı umreye uğurladık

02 Şubat 2019 - 02:07

Yozgatlı Hayırsever İşadamı Bilal Şahin 43 hafızı Umre’ye gönderdi.

Yozgat İl Müftülüğü'ne bağlı yatılı Kur'an kurslarında hafızlık yapan 43 öğrenci Umreye uğurlandı.

Umreye giden hafız öğrenciler için İl Müftülüğümüz ( Bilal Şahin Külliyesi’nde) 04:00 de uğurlama töreni düzenlendi.  Tören Bilal Şahin Camii İmam Hatibi Hüda Yavuz’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı, akabinde İl Müftümüz Salih SEZİK Hocamızın yaptığı duanın ardından genç umre yolcuları, akraba, arkadaş ve uğurlamaya gelenlerle vedalaşarak okunan ezan eşliğinde kutsal topraklara gitmek için yola çıktı.

Hayırsever İşadamı Bilal Şahin umrecilere ve diğer misafirlere çay, simit ve poğaça ikramında bulundu.

İl Müftümüz Salih SEZİK, “ Umreye giden kardeşlerimizin Allah yollarını açık etsin diyerek temennide bulundu ve yaptığı hayri hizmetler ve ikramlar için Hayırsever İşadamı Bilal Şahin Bey’e teşekkür etti.”

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret