Yozgat’de Iş Adamı Yüz Kişiyi Umreye Gönderdi

Yozgat'de Iş Adamı Yüz Kişiyi Umreye Gönderdi

iş adamı yüz kişiyi umreye gönderdi

19 Kasım 2019 - 02:11

Yozgat’a eğitim başta olmak üzere çok sayıda hizmetleri bulunan Yozgatlı iş adamı Bilal Şahin,  Kur’an kursu ve ilahiyat fakültesi öğrencilerini Umre’ye gönderdi.

İl Müftülüğümüz tarafından umre ibadetini yerine getirecek vatandaşlarımız için veda programı düzenlendi.

Bilal Şahin Külliyesinde düzenlenen programa kutsal topraklara gidecek umreciler, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Uğurlama, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.  İl Müftümüz Salih Sezik’in yaptığı duanın ardından umreciler kutsal topraklara doğru yolu çıktı.

Müftü Sezik, İl Müftülüğümüzün umreye en çok kayıt yaptıran ilk on il arasında yer aldığını belirterek, hayri hizmetleri için iş adamı Bilal Şahin Bey’e teşekkür etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...