Yozgat’de Istişare Toplantıları Devam Ediyor

Yozgat'de Istişare Toplantıları Devam Ediyor

istişare toplantıları devam ediyor

24 Ocak 2023 - 02:10

İl Müftülüğü ile Din Görevlileri arasındaki koordineyi güçlendirmek ve sunulan Din hizmetine katkı sağlamak maksadıyla başlatılan "İstişare Toplantıları" devam ediyor.
     Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu toplantı salonunda İl Müftümüz Sayın Ali Gülden başkanlığında yapılan toplantıya il merkezindeki Camilerde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar katıldı.
   Toplantıda ayrıca  Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Din Görevlileri için hazırlanan "Oku-yorum Projesi" kapsamında okunulan ilmi eserler yorumlanıp  değerlendiriliyor.
     Dördüncüsü gerçekleştirilen ve  Diyanet İşleri Başkanlığı(DİB) yayınlarından "Kudüs Mukaddes Miras" isimli kitabın tahlilinin yapıldığı istişare toplantısına İl Müftü Yardımcısı Aybala Tuğba Uzuner, Din Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Özel ve  il merkezinde görev yapan 25 Din Görevlisi katıldı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...