Yozgat’de Istişare Toplantısı Yapıldı

Yozgat'de Istişare Toplantısı Yapıldı

istişare toplantısı yapıldı

02 Aralık 2021 - 02:10

Yozgat İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan  Eğitimde İşbirliği protokolü  kapsamında istişare toplantısı yapıldı.

Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, İl Müftümüz Ali GÜLDEN ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf YAZICI başkanlığında, İlimiz merkez ve ilçede görev yapan tüm Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile İmam Hatip okulları Meslek Dersleri Öğretmenleri katıldı. Toplantıda GÜLDEN ve YAZICI konuşma yaptı.

Toplantıda konuşan Gülden;  ‘’İl Müftülüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında imzalan eğitimde işbirliği protokolü kapsamında çocuklarımızın ve gençlerimizin özümüze, değerimize ve toplumsal örf, adet ve geleneklerine bağlı bireyler olarak yetişmesinde; güzel ahlaklı olmayı, toplum içindeki sorumluğunu üstlenmeyi vazife edinen bir nesil yetiştirmek için eğitimcilerimizle bilgi alışverişinde bulunma ve istişare etmek amacıyla bir araya geldik. Geleceğimizi oluşturan evlatlarımızın hem analarına ve babalarına hayırlı evlat hem de vatana ve millete hayırlı birey olmaları için iki kurum olarak evlatlarımız adına neler yapılabileceğimizi değerlendirmek üzere toplandık’’ dedi. Eğitimcilerin konuyla ilgili soru ve sorunları dinlendi. Karşılıklı iyi temennilerde bulunulup toplantı sona erdi.

Toplantı sonrası katılımcılara Diyanet İşleri Başkanlığı 2022 Takvimi ve Başkanlığımızın yayınlarından kitap hediye edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar...
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...