Yozgat’de Müftümüzün Ilçe Ziyaretleri Devam Ediyor

Yozgat'de Müftümüzün Ilçe Ziyaretleri Devam Ediyor

müftümüzün ilçe ziyaretleri devam ediyor

10 Aralık 2020 - 02:10

Müftümüz, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak,  yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, Kur’an kurslarına rehberlik etmek ve verimliliği artırmak amacıyla ilçelerde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İl Müftümüz Salih Sezik, Sorgun Müftülüğünü ziyaret ederek, İlçe Müftüsü Mustafa Kayış’tan yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Akabinde Müftümüz, Hz. Aişe Yatılı Kız Kur’an kursu, Bedirbaba ve Nazmiye Taşdemir 4 – 6 Yaş Kur’an Kurslarını etti ve Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin Bey’in gönderdiği hediyeleri öğrencilere dağıttı.

Müftümüz, “Ben Bilal Ağabeye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sizden çok çalışmanızı ve başarılı olmanızı istiyorum” dedi.

Müftümüz, “Bilal dedeniz ve Hayırsever İş adamımız hediyeleri size gönderdi. Allah ondan razı olsun. Sizden tek istediği çok çalışmanız, başarılı ve ahlaklı birer evlat olmanızı istiyor. Bilal dedenize de dua edin” diye konuştu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret