Yozgat’de "istişare Toplantıları" Devam Ediyor.

Yozgat'de "istişare Toplantıları" Devam Ediyor.

"istişare toplantıları" devam ediyor.

30 Aralık 2022 - 02:10

İl Müftülüğü ile Din Görevlileri arasındaki koordineyi güçlendirmek ve sunulan Din hizmetine katkı sağlamak maksadıyla başlatılan "İstişare Toplantıları" devam ediyor.

İl Müftülüğü toplantı salonunda haftalık olarak yapılan toplantıya il merkezindeki Camilerde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlar katılıyor.

Toplantıda ayrıca  Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Din Görevlileri için hazırlanan "Oku-yorum Projesi" kapsamında okunulan ilmi eserler yorumlanıp  değerlendiriliyor.

Bu hafta üçüncüsü gerçekleştirilen ve Türkiye Diyanet Vakfı (tdv) yayınlarından "Hz. Muhammed ve Mekke" isimli kitabın tahlilinin yapıldığı istişare toplantısına İl Müftü Yardımcısı Aybala Tuğba Uzuner, Din Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Özel ve  il merkezinde görev yapan 25 Din Görevlisi katıldı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret