Yozgat’de "yedam" Tanıtımı Ve Eylül Ayı Personel...

Yozgat'de "yedam" Tanıtımı Ve Eylül Ayı Personel Toplantısı

"yedam" tanıtımı ve eylül ayı personel toplantısı

22 Eylül 2022 - 02:10

İl Müftülüğü Eylül Ayı mutat personel toplantısı Bölge Yatılı Kur’an Kursu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi; Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)'nden gelen pskolog ve sosyal hizmet uzmanları tarafından personele yönelik YEDAM hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik, aylık personel toplantısı İl Müftümüz Sayın Ali Gülden başkanlığında, bayan ve erkek görevliler için iki ayrı oturumda gerçekleştirildi.

Toplantı, İl Müftümüz Sayın Ali Gülden tarafından gündem konularının değerlendirilip personel ile gerekli istişarelerin yapılmasıyla tamamlandı.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri