Yozgat’de Sorgun 4-6 Yaş Kur’an Kursları Yıl Sonu Mezuniyet...

Yozgat'de Sorgun 4-6 Yaş Kur’an Kursları Yıl Sonu Mezuniyet şöleni

sorgun 4-6 yaş kur’an kursları yıl sonu mezuniyet şöleni

05 Haziran 2023 - 02:10

     İl Müftümüz Sayın Ali Gülden Sorgun İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 Yaş Kur’an Kursları yıl sonu mezuniyet şölenine katıldı.

Sorgun stadyumunda gerçekleştirilen mezuniyet şöleni, Kur-an’ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. İl Müftümüz sayın Ali Gülden programda yaptığı konuşmada 4-6 yaş Kur-an Kurslarının önemine değinerek öğretici öğrenci ve velilere teşekkür etti. Minik öğrencilerimiz çeşitli oyun gösterileri düzenleyerek Kur’an-ı Kerim okudu. İstiklal marşının on kıtasını ezberden okuyan öğrenciler yine ezberden dua ve sureleri katılımcılara sundular. Programda dini ve milli değerlerimizi temsilen çeşitli sunumlar gerçekleştirilirken, semazen gösterimi ve mehter marşı sunumu da yapıldı. Temsili Kabe tavafı ve ilahiler ile devam eden program cemaatle örnek namaz kılınması ve çocukların duası ile son buldu.

Sorgun halkının yoğun katılım sağladığı şölene İl Müftümüz sayın Ali Gülden, Sorgun Belediye başkan Vekili Sayın Mesut Temir, İlçe Müftüsü Sayın Mustafa Kayış, hayırsever iş insanı Sayın Faik Ünal, 4-6 yaş Kur-an Kursu Öğreticileri ile öğrenci ve velileri katıldı. İl Müftümüz Gülden program sonunda İlçe Müftüsü Mustafa Kayış ve Kur’an Kursu öğreticilerine plaket takdim etti.

Programdan sonra Cuma Namazı için Merkez Salih Paşa Camine giden Gülden, namaz öncesi va’az-u nasihatte bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret