Çanakkale’de Il Müftüsü şükrü Kabukçu Görevine Başladı

Çanakkale'de Il Müftüsü şükrü Kabukçu Görevine Başladı

il müftüsü şükrü kabukçu görevine başladı

12 Haziran 2020 - 11:35

24 Nisan 2020 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan İl Müftüleri Kararnamesi ile Afyonkarahisar İl Müftüsü iken Çanakkale İl Müftülüğü görevine atanan Sayın Şükrü Kabukçu, 10/06/2020 tarihinde görevine başladı.

İl Müftü Vekili Mehmet Ali Bal, İl Müftü Yardımcısı Nimet Keseli Ustabaşı, Şube Müdürleri ve daire personeli tarafından karşılanan Sayın KABUKÇU: “Binlerce şehidimizin yattığı Şehitler diyarı Çanakkale´mizde görev almak bizim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı. Rabbimize hamd olsun. Başkanlığımızın çizdiği amaç ve hedeflere ulaşmak için çalışma arkadaşlarımla beraber gayret göstereceğiz. Daha önce görev yapan hocalarıma şükranlarımı sunarım. Bizden önce yapılan hizmetlerin üzerine yenilerini ekleyerek daha ileriye ulaştırmaya çalışacağız. Rabbim muvaffak eylesin.” dedi.

Daha sonra makama geçen il müftümüze müftülüğümüz ve çalışmaları hakkında bilgi sunuldu.

Görevine başlayan Sayın hocamıza ve eşi il vaizi Müzeyyen Kabukçu hoca hanıma, yeni görevlerinde başarılar diler, Cenab-ı Hakk´dan sıhhat ve afiyet niyaz ederiz.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...