Adana’da Ramazan Ayı Irşat Faaliyetleri Sürüyor

Adana'da Ramazan Ayı Irşat Faaliyetleri Sürüyor

adana'da ramazan ayı irşat faaliyetleri sürüyor

21 Nisan 2023 - 10:10

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Ramazan ayı irşat faaliyetleri kapsamında Ramazan ayının başından bu yana her gün farklı bir ilçemizde irşat faaliyeti yürütmeye devam ediyor.

Bu kapsamda İl Müftüsü Taşcı, bu günkü ilçe ziyaretini Pozantı ilçesine gerçekleştirdi. Pozantı İlçe Müftülüğünü ziyaret eden Müftü Taşcı , ilçedeki hizmetler hakkında İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi'den brifing aldı.

Daha sonra İl Müftüsü Taşcı ve beraberindeki heyetle teravih namazı için Pozantı Merkez Camii'ne geçildi

Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, yatsı namazı öncesinde cemaate vaaz etti.

İl Müftümüz Taşcı da teravih namazını kıldırdı.

Teravih namazı sonrasında cemaate kısa bir sohbet yapan Müftü Taşcı, özellikle camiide çocuk sayısının fazla olması dikkatini çekti ve camideki tüm çocuklar için hazırlanan ikram ve harçlık kendilerine dağıtıldı.

Müftü Taşcı, misafirperverliği için Pozantı İlçe Müftüsü Ömer Ünverdi'ye, Merkez Camii görevlilerine ve diğer personeline teşekkür edildi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.