Adana’da Imamet Ve Mihrabın Hizmeti Kur’an Kıraati Ve önemi

Adana'da Imamet Ve Mihrabın Hizmeti Kur’an Kıraati Ve önemi

imamet ve mihrabın hizmeti kur’an kıraati ve önemi

30 Temmuz 2021 - 10:10

İmamet ve Mihrabın Hizmeti Kur’an Kıraati ve Önemi adı altında Ramazanoğlu Camii Konferans Salonunda Hafız Din Görevlilerine yönelik program düzenlendi.

Program Adana İl Müftülüğünce 06.11.2017-04.01.2021 tarihleri arasında Adana’da ilk defa düzenlenen Aşere-i Takrip kursunu başarıyla bitiren Hafızı Kurra Hocalarımızın Kur’an-ı Kerim Kıraatleri ile başladı. İl Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR hocamız hafızlığın önemi ve bu alanda hafızlara yönelik olarak 2. Aşere Kursunun açılacağı müjdesini verdi ve tüm hafız din görevlisi hocalarımızı bu kursa kayıt olmaya davet etti.

Programın sonunda Aşere-i Takrip kursunu başarı ile bitiren hocalarımıza başarı belgelerini takdim etti. Bu Kursa katılan ve ders veren hocalarımızla birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...