Agri Müftülüğü Il Müftüsü Tandoğan Topçu’dan...

Agri Müftülüğü Il Müftüsü Tandoğan Topçu’dan Doğubeyazıt Ilçesinde Camii Açılışı Ve Hayırlı Olsun Ziyareti

il müftüsü tandoğan topçu’dan doğubeyazıt ilçesinde camii açılışı ve hayırlı olsun ziyareti

02 Ekim 2018 - 22:14

02.10.2018 İL MÜFTÜSÜ TANDOĞAN TOPÇU’DAN DOĞUBEYAZIT İLÇESİNDE CAMİİ AÇILIŞI VE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU yeni göreve başlayan İlçe Kaymakamı Zafer ENGİN ve Doğubayazıt başsavcısı İdris GÜLTEKİN’i makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler memnuniyetle karşılandı. Ziyaretin ardından Kaymakam Zafer ENGİN, Başsavcı GÜLTEKİN ile beraber Sarıgül Mahalle Cami’nin açılışına geçtiler. Açılışa ayrıca Ağır Ceza Reisi Erhan EMRE, Gümrük Müdürü Osman BÖLÜKBAŞIDARA, İlçe Müftüsü Adem ÖZDEMİR, Din Görevlileri, kamu kurumlarının yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU açılışta camii imarının önemine dikkat çekerek şunları ifade etti: “Yeryüzünün ilk mabedi Kabedir. Ve Kabenin dışındaki tüm mescid ve camiler de Kabe’nin birer şubesidir. Müslümanlar, ecdadımız  “Allah’ın Mescitlerini, ancak Allah’a ve Ahıret gününe inanan, namazı kılan, zekatı veren ve Allah’tan başka kimseden korkmayanlar onanırlar. İşte onlar, doğru yolu bulanlardan olurlar.” (Tevbe suresi: 18) ayetini dikkate alarak camii imarına çok önem vermişlerdir. Şuan sizin de bu eserin yapılmasında emek verdiğiniz gibi yeryüzünde imkanı olan her Müslüman camiye destek vermiş ve vermektedir. Bu eserin husule gelmesinde başta emeği geçen kaymakam bey olmak üzere herkesten Allah razı olsun, Allah Teala amelinizi makbul, sa’yinizi meşkür eylesin.” dedi.  Ardından toplum tarafından sevilen sayılan emekli din görevlisi, kanaat önderi ve müellif yazar Molla Musa GEÇİT medresesinde ziyaret edildi.  Buradan da Doğubeyazıt İlçe Müftülüğünün “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle din görevlileri onuruna yemeğe geçildi. Din görevlileri ile hasbihal eden Sayın TOPÇU 1-7 Ekim  Camiler ve Din Görevlileri münasebetiyle onları kutladı ve hademeyi hayrat olan din gönüllülerine başarılar diledi.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Tekirdağ’da Vekâletle Kurban Organizasyonu Tanıtıldı