Antalya’da Gençlik Merkezi Ve Türkiye Diyanet Vakfı Evlerine...

Antalya'da Gençlik Merkezi Ve Türkiye Diyanet Vakfı Evlerine Ziyaret

gençlik merkezi ve türkiye diyanet vakfı evlerine ziyaret

28 Ekim 2021 - 09:25

İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA ve Kepez İlçe Müftümüz Metin ARCAKLIOĞLU Türkiye Diyanet Vakfı evlerinde kalan üniversite öğrencilerini ve Kepez İlçe Müftülüğü gençlik merkezini ziyaret ettiler.

Gençlerle samimi bir ortamda sohbet eden Nazif Fethi YALÇINKAYA;

“Müftülüğümüze bağlı bu evler; gençlerimiz için güvenli, temiz ve nezih mekânlardır. Bu evleri değerli kılan; maddi- manevi ilimlerle mücehhez, asrın ihtiyaçlarına müdrik nesillerimizdir. Diyanet İşleri Başkanlığımız 4-6 yaş ve gençlik merkezlerine, toplumun her kesimi ve her yaş grubuna hitap etmek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Bugün ziyaret ettiğimiz Gençlik Merkezi ve Türkiye Diyanet Vakfı evleri o hizmetlerden biridir. Bu Mekânları renklendiren, şereflendiren, değerli kılan pırıl pırıl gençlerimizdir. Dolayısıyla bu mekânları ne kadar çok gencimiz ziyaret eder, buralardan istifade ederse, amacına o kadar ulaşmış olur. Burada güzel hizmetler olacak, güzel dostluklar oluşacaktır. İnşallah bu gençlerimiz milli manevi duygularla bezenmiş bir rehber ve bir yol gösterici olacak” diye konuştu.

Nazif Fethi YALÇINKAYA, Gençlik merkezi ve Türkiye Diyanet Vakfı evlerinde kalan öğrencilere kitap ve alış-veriş kartı hediye etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...
Tekirdağ Eğitime Destek Platformu Toplantısı, Diyanet Gençlik Merkezinde Gerçekleştirildi.
Tekirdağ Eğitime Destek Platformu Toplantısı, Diyanet Gençlik...