Antalya’da Prizren Islam Birliği Kurulu Il Müftülüğümüzü...

Antalya'da Prizren Islam Birliği Kurulu Il Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

prizren islam birliği kurulu il müftülüğümüzü ziyaret etti

13 Ekim 2020 - 09:25

Prizren İslam Birliği Kurulu İl Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

Resmi ve kültürel gezi vesilesi ile Antalyada bulunan  Prizren İslam Birliği Kurulu İl Müftümüz Osman Artan’ı makamında ziyaret etti.

Prizren İslam Birliği Kurulu Başkanı-Müftü Besim Berisha başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette Prizren İslam Birliği Kurulu Başimamı Orhan Bislimaj, Prizren İslam Birliği Kurulu Genel Sekreteri , Gazi Mehmet Paşa Camii İmam-Hatibi Reshat Mexhiti,Alaudin Medresesi Prizren Şubesi Sekreteri ve Yön. Kur. Üyesi Fetah Bekolli ,Hz. Osman Camii İmam-Hatibi ve Yön. Kur. Üyesi Kujtim Bislimaj Hacı Ramadan Camii İmam-Hatibi ve Yön. Kur. Üyesi Valon İbrahimi, Ümer Prizreni Camii İmam-Hatibi ve Yön. Kur. Üyesi Gykan Shipkovica,Pirana Köyü Camii İmam-Hatibi Safet Skenderi,  Naşec Köyü Camii İmam-Hatibi Faton Gashı bulundular.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İl Müftümüz Artan Prizren İslam Birliği Kuruluna teşekkür ederek Antalya’yı temsil eden plaket takdim etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri